Дрогиран, Жоро Илиев обезчестил Кюрпанов

Posted in Uncategorized

След гаврата манекенът се превръща в любимец на страховития бос на ВИС-2

Босът на мафиотската групировка ВИС-2 Георги Илиев дал начален тласък на модната кариера на Мариан Кюрпанов – разкрива „Уикенд”. Главния редовно подпомагал са пари манекена, преди да бъде показно убит през 2005 година.
Преди да влезе в модните среди, финалистът в риалити шоуто ВИП Брадър започнал работа в къпалнята „Мария Луиза”, стопанисвана по онова време от Жоро Илиев. През ден Главния посещавал фитнеса, в който Кюрпанов давал тренировъчни съвети на бодибилдърите. Босът на ВИС-2 започнал да плаща наема на апартамента на Кюрпанов и дори го уредил с шенгенска виза и му купил билет за Германия.
Пикантната клюка в подземния свят обаче гласи, че коренът на тази подозрителна мъжка дружба никак не бил чист.

Георги Илиев ВИС-2

Жоро Илиев покровителствал Кюрпанов

Източник от средите на някогашната ВИС-2 твърди пред изданието, че Мариан крие позорна за него случка.
Мариан действително работил като инструктор във фитнес зала и се разхождал полугол по време на тренировките. Веднъж обаче по изваяното му тяло се загледала малко повече от необходимото жената на боса – Мая Илиева. Интриганти веднага подхвърлили клюката на Жоро. Още на следващия ден Жоро Илиев дал заслужен урок на Кюрпанов. В края на работния ден, дрогиран до козирката, Главния връхлетял Мариан и го изнасилил пред очите на потресените си гардове. След като всичко приключило за минути, той останал да ридае във фитнеса. На другия ден не дошъл на работа.
Според запознати впоследствие, на трезва глава, босът на ВИС-2 се разкаял за бруталната си постъпка и като жест на извинение взел под крилото си Кюрпанов – пише „Уикенд”.

Мариан КюрпановКюрпанов крие позорна случка с

Leave a Reply