Хороскоп на TV7: Не ходете по митинги!

Posted in Uncategorized

„В колективната игра днес има скрит фатализъм. Не ходете по митинги“, съветват в хороскоп на сайта на TV7

хороскоп

Маке и хороскоп, а!?

Странна манипулация, забеляза Razkritia.com на сайта на TV7. В раздел „Хороскоп“ астроложката на телевизията предупреждава хората, родени под знака на Лъва, да не ходят на протести днес. „Не провеждайте събрания. В колективната игра днес има скрит фатализъм. Не ходете по митинги“, гласи част от препоръката, спусната от звездите. Отгоре!

Доста странен хороскоп, нали?

И то точно в деня, в който в Парламента се обсъжда проекта за новия Закон за МВР. Според Ранобудните студенти той ограничава основните права на гражданите и те призоваха чрез Фейсбук днес всички да се съберат на площада.

От медията на Бареков обаче явно недолюбват тази идея и са решили скрито да направят опит да саботират протеста, като използват суеверието на голяма част от българите.

„В хороскопа на българските лъвове днес ТВ7 призовават да не се ходи по митинги. Защо, бе, Бареков? Всичко ти купувахме…“, написала е във Фейсбук Деси Николова, позната като Лицето на протеста – момичето, което плака заедно с полицая.

„В България манипулират с хороскопи, а в Русия – с прогнозата. В Киев МВР вече подготвя и прогнозата за времето, хората са разубеждавани да излизат на площадите, защото времето ще е лошо. Очакваме Орешарски с неговия Червен Цецо скоро да заимства братския опит“, коментират саркастично в социалната мрежа.

Leave a Reply